ZELFBEDIENING

In onze vlot bereikbare winkel kan iedereen via computers gebruik maken van zwart/wit- en kleurenprinters.  Deze printers zijn tevens kopieermachines en scanners uitgerust met feeder en grote papierladen.  De toestellen kunnen verkleinen en vergroten van 25 tot 400% op A4 en A3 en beschikken over handige functies zoals scannen, dubbelzijdig kopiëren, beeldherhaling, katernscan, enz..

Lever uw opmaak steeds aan in PDF om verkeerde afdrukken te vermijden.  De PDF kan echter niet meer gewijzigd of aangepast worden op de computers in XPO !

Breng uw te printen bestanden mee op een USB-stick of mail deze naar je eigen mailaccount en log in op een computer in XPO ; vergeet je wachtwoord van gmail, hotmail of schoolaccount niet.

BEDIENING:

U kan uw digitaal drukwerk bestellen door uw PDF op USB bij ons binnen te brengen of door de PDF via mail te verzenden.

Indien mogelijk wordt het drukwerk binnen 1 werkdag uitgevoerd afhankelijk van omvang en drukte.  Aflevering volgens afspraak.

Lever uw opmaak steeds aan in PDF om verkeerde afdrukken te vermijden.

Bij aflopende bedrukking is het raadzaam de illustratie of grafisch element uit te breiden tot buiten de snijlijnen van het kaartje of de pagina. In vakjargon wordt dit ‘afloop’ of ‘bleed’ genoemd.

Offertes worden bij voorkeur via mail gemaakt, mits opgave van benodigde aantal exemplaren en PDF-bestand in bijlage.

FORMATEN:

Klik hier voor de standaard A-formaten die gebruikt worden.